Proiectare site-uri statice

Un site web static este cel mai simplu tip de site web. Este cel mai potrivit pentru companiile care nu au nevoie să își actualizeze frecvent produsele, serviciile, imaginile sau conținutul.

Site-urile web statice, din motive evidente, sunt, de asemenea, cunoscute ca site-uri cu "broșuri". Un site web static funcționează bine atunci când singura sa funcție este de a acționa ca o vitrină pentru produsele sau serviciile dvs.

Acest tip de site este ideal pentru companii mici, companii de pornire și companii care au o gamă mică de produse și servicii. Deci, dacă nu aveți nevoie de actualizări regulate pentru site-ul dvs. și doriți doar să o utilizați ca bază pentru stabilirea de contacte cu clienții, atunci mergeți pentru un site web static.

Site-uri dinamice

Realizăm site-uri dinamice ce pot fi cu ușurință actualizate în permanență, atât de noi pe baza unui contract, cât și de dumneavoastră.

Site-uri multilingve

Dacă aveți în prezent un site web care nu este multilingv, atunci acest lucru nu va fi văzut de majoritatea companiilor care caută produsele și serviciile dvs. din întreaga lume! 

Putem crea fie un site nou, fie să vă dezvoltăm unul existent pentru a ajunge la milioane de clienți potențiali de pe tot globul.

Website-ul www.ogabit.ro, administrat de SC OGA BIT SRL, folosește cookie-uri necesare în scopul de a vă oferi o cât mai bună experiență de navigare pe website. Mai multe informații cu privire la cookie-uri